Domov/Polkna
 • Ne glede na to, ali gradite hišo na obali ali želite v svojo hišo vnesti pridih sredozemskega vzdušja, so polkna prava izbira za vas! Aluminijasta polkna omogočajo regulacijo svetlobe. A ne samo, da ščitijo pred prekomernim sončnim sevanjem, ampak na obalnih območjih, kjer prevladujejo orkanske nevihte, ščitijo steklene površine pred poškodbami in neposredno sončno svetlobo. Ponujamo možnost vgradnje polkna brez okvirja. Polkna se namestijo neposredno na okensko zalogo! Oglejte si našo galerijo slik, da dobite vpogled v to, kako izgleda ta vrsta polkna. Naročite še danes!
 • Poleg svoje osnovne funkcije senčenja in protivlomne zaščite imajo aluminijaste rolete tudi zelo pomembno estetsko vlogo na vaši zgradbi. Zato lahko svobodno rečemo, da imajo aluminijaste rolete več aplikacij:
  • kot zaščita pred soncem in drugimi vremenskimi razmerami,
  • kot poseben detajl hiše,
  • protivlomna zaščita,
  • kot zaščita pred pogledom radovednih sosedov,
  • kot sredstvo za uravnavanje klime v sobi.
  Poskrbite za to, koliko želite zatemniti notranjost hiše, ko se odločite za vrsto polkna. S premičnimi aluminijastimi polkni imate možnost uravnavanja svetlobe v prostoru. Tako vas lahko sonce zbudi med osvetlitvijo vašega prostora ali če potrebujete dober spanec, preprečite soncu vstop v vašo sobo.
 • Zaklop EUX smo razvili tako, da ustreza različnim estetskim in tehničnim zahtevam v skladu s tradicionalnimi konstrukcijami, ki se uporabljajo na posameznih področjih. Zaobljene črte in masivni profili se pravilno prilegajo kateremu koli predmetu. Možno je nastopati z lastnim okvirjem ali brez njega. EUX žar ponuja številne rešitve:
  • enostavna namestitev ne glede na debelino fasade,
  • nameščen je neposredno na okenski okvir (lesen, aluminij in PVC),
  • Krolo mrežo proti komarjem lahko namestite v zaklopke in vse skupaj namestite na stavbo,
  • steblo zaklopa lahko pritrdite na steklo okna, da se izognete nepotrebnemu prostoru med oknom in zaklopom.
  Oglejte si našo galerijo slik in zagotovo boste našli model rolete, ki vam ustreza.
 • Idealna rešitev za velike balkonske odprtine. Harmo in drsna polkna so idealna rešitev za velike balkonske odprtine. V Eurotimu najdete različne predstave, ki vam najbolj ustrezajo. Obstajajo harmo polkna z visokokakovostnimi armaturami, ki ponujajo enostavno upravljanje. Drsna polkna z zavesnimi ali fasadnimi "visečimi" drsnimi polkni so tudi idealna rešitev za velike odprtine in za ozke prostore, kjer je obračanje nemogoče. Z drsnimi polkni in polkni na harmoniki dobite še več! Izboljšana funkcionalnost, boljša uporaba prostora in visoka stopnja estetike. Oglejte si našo galerijo slik in se prepričajte sami. Zagotovite sebi in svoji družini naše harmonične in drsne aluminijaste rolete najvišje kakovosti in funkcionalnosti.
 • Zaradi svojega šarma na Jadranu se aluminijasta polkna imenujejo "istrska polkna" ali "dalmatinska polkna". Poleg tega, da so funkcionalne, se popolnoma prilegajo starim kamnitim hišam in so kot nalašč za vsak rustikalni dizajn. Izdelane so iz najkvalitetnejših plastificiranih aluminijastih materialov in so zelo enostavne za vzdrževanje.
 • Nov sistem pogonskega mehanizma lamele. Želite pridih starega Sredozemlja na svoji hiši? Naše najkakovostnejše lesene rolete vam bodo zagotovile prav to. Zelo eleganten in privlačen videz ne bo le izboljšal estetike vašega doma, temveč bo vam in vaši družini zagotovil varnost. Oglejte si galerijo slik naših premičnih lesenih polkna. Naročite še danes!
 • Maco rustikalna strojna oprema daje poseben videz, ne glede na to, ali gre za premično polnilo ali polno zaklopko. Današnja arhitektura, ki temelji na tradicionalnih načelih, zahteva vgradnjo aluminijastih polknov ali aluminijastih polknov neposredno na kamnito ert. Za to vrsto namestitve smo izbrali visokokakovostno rustikalno armaturo svetovno znanega proizvajalca MACO. Strojna oprema Maco poleg tehnične rešitve daje odličen estetski videz, ki se popolnoma prilega sredozemskim območjem. V kombinaciji z našimi visokokakovostnimi, funkcionalnimi in privlačnimi aluminijastimi polkni je ljubosumen videz sosedov zagotovljen. Po eni strani dvignete privlačnost zunanjosti vaše hiše, po drugi strani pa družini zagotovite še višjo raven varnosti.
 • Obstajajo stvari, ki so dobre in že od samega začetka in katerim se zdi, da sčasoma ni kaj dodati. Lep primer so aluminijasta polkna, ki od samega začetka do danes niso izgubila nobene odlične funkcionalnosti in šarma. Za to vrsto aluminijastih polknov se je med ljudmi nekako uveljavilo ime "istrska polkna" ali "dalmatinska polkna". Naše aluminijaste rolete se popolnoma prilegajo starim kamnitim hišam in so kot nalašč za vsak rustikalni dizajn. Pogosto jih lahko vidite na sredozemskih območjih in na našem Jadranu. Rolete so izdelane iz najkvalitetnejših aluminijastih plastificiranih materialov. Torej, poleg tega, da ponujajo visoko raven funkcionalnosti, jih je tudi zelo enostavno vzdrževati. Poleg klasičnih vrtljivih aluminijastih polkna obstajajo različne oblike, kot so zložljive rolete "Genovese" ali Vicentine. Izberite model, ki vam ustreza, in naročite še danes!
 • Prilagodijo se vsem vrstam oken ali vrat. V zaprtem položaju so pritrjeni s podpornim sistemom, ki ga na zahtevo kupca zaklene cilinder. Lahko jih je enostavno prilagoditi kateri koli vrsti enojnih / dvojnih oken ali vrat. Premične letvice vsebujejo jeklene palice, ki zagotavljajo odstranitev letvic.